Search

Viikko Vierumäellä ASML -jäsenhintaan?

Tällä kertaa ASML:n jäsenistölle on tarjolla marraskuu 2023 – huhtikuu 2024 väliset mökkiviikot.
Hyvin varusteltu mökki sijaitsee Vierumäen urheiluopiston alueella aivan järven ja uimarannan läheisyydessä. Siinä on majoitustilat 7 henkilölle (kaksi yhden sängyn makuuhuonetta, yksi kahden sängyn makuuhuone ja kolme sänkyä isolla ikkunallisella parvella), sauna pukuhuoneineen, olohuone, keittiö ja kaksi wc-tilaa.  Mökissä on mm. mobiililaajakaista, ilmalämpöpumppu, taulutelevisio, langaton kaiutin,  pyykin- ja astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, mikro, jää- ja pakastekaappi, kahvin- ja vedenkeitin, kattava astiasto, kaasugrilli, kolme polkupyörää ja sup-lauta. Rannassa oleva Kuntorinne -soutuvene on myös mökin vuokraajan käytettävissä. Lemmikit erillisellä sopimuksella ja tuolloin laskuun lisätään lemmikkisiivouslisä 25€.

Talvisin aivan mäkin läheisyydestä pääsee hoidetuille hiihtoladuille. Säiden salliessa on mahdollisuus varata maksutta läheinen ulkotenniskenttä ja Golfaajille on käytössä Classic-kentälle 2 pelioikeutta: niillä voi kummallakin pelata kierroksen päivässä (pe-to) ko. kentällä (tai vaihtoehtoisesti avoimella yhdeksänreikäisellä par 3 Coach-harjoituskentällä) maksamalla pelaajakohtaisen monikäyttömaksun (v. 2023 maksu on ollut 15 euroa / kierros).

Marraskuu 2023 – huhtikuu 2024 lomaviikkojen arvontaan voi osallistua maanantaihin 25.9. saakka ja tuloksista ilmoitetaan arvontaan osallistuneille maanantaihin 2.10. mennessä.

HINNAT, MAKSAMINEN JA PERUUTUS – Viikkohinta on 570 euroa.  Hintaan sisältyy vuodevaatteet ja pyyhkeet kaikille majoittujille (1-7 henkeä) sekä loman jälkeinen siivous (arvo n. 120€). Mökin saa käyttöönsä tulopäivänä klo 16.00 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00. Lasku vuokrasta lähetetään noin kuusi viikkoa ennen sitovan varauksen alkamista (maksuehto 14 vrk). Varauksen voi peruuttaa kuluitta ennen laskun eräpäivää.  Jos varaus joudutaan peruuttamaan varauksen eräpäivän jälkeen, ASML veloittaa 150 euron peruutusmaksun. ASML tarjoaa varausta jonossa seuraavalle, mikäli maksua ei makseta eräpäivään mennessä.

Parhaan käsityksen lomamökistä saat katsomalla läpi kaikki alla olevat kuvat (terassi on laajennettu kuvien ottamsen jälkeen). Klikkamalla kuvaa saat sen suuremmaksi ja voit siirtyä kuvasta toiseen napsauttamalla kunkin kuvan laidassa olevaa nuolta.

Sorry. This form is no longer available.

Scroll to Top