Search

ASML:n jäsenetu: viikko Vierumäellä ASML -jäsenhintaan

ASML:lla on hyvin varusteltu mökki Vierumäen urheiluopiston alueella aivan järven ja uimarannan läheisyydessä. Siinä on majoitustilat 7 henkilölle (kaksi yhden sängyn makuuhuonetta, yksi kahden sängyn makuuhuone ja kolme sänkyä isolla ikkunallisella parvella), sauna pukuhuoneineen, olohuone, keittiö ja kaksi wc-tilaa.  Mökin varustukseen kuuluu mm. mobiililaajakaista, ilmalämpöpumppu, taulutelevisio, langaton kaiutin,  pyykin- ja astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, liesi & uuni, mikro, jää- ja pakastekaappi, kahvin- ja vedenkeitin, kattava astiasto, kaasugrilli, kolme polkupyörää ja sup-lauta. Rannassa oleva Kuntorinne -soutuvene on myös mökin vuokraajan käytettävissä.

Säiden salliessa on mahdollisuus pelata maksutta läheisellä ulkotenniskentällä ja Golfaajille on käytössä Classic-kentälle 2 pelioikeutta: niillä voi kummallakin pelata kierroksen päivässä (pe-to) ko. kentällä (tai vaihtoehtoisesti avoimella yhdeksänreikäisellä par 3 Coach-harjoituskentällä) maksamalla pelaajakohtaisen monikäyttömaksun (viime vuonna 15 euroa / kierros). Talvisin aivan mökin läheisyydestä pääsee hoidetuille hiihtoladuille.

ASML:n jäsenyritysten henkilöillä on mahdollisuus osallistua kaksi kertaa vuodessa arvontaan, jossa arvotaan lomaviikkoja Vierumäen mökissä erittäin edulliseen jäsenhintaan, 570€ / viikko. Lemmikin voi ottaa mökille mukaan erillisellä sopimuksella ja tuolloin laskuun lisätään lemmikkisiivouslisä 25€. Kesäkauden (touko-lokakuu) viikot arvotaan maaliskuun loppupuolella ja talvikauden (marras-huhtikuu) viikot arvotaan syyskuun lopussa.

Parhaan käsityksen lomamökistä saat katsomalla läpi kaikki alla olevat kuvat (terassi on laajennettu kuvien ottamisen jälkeen ja terassilla on suuri n. 10-12 hlön ruokapöytä tuoleineen). Klikkamalla kuvaa saat sen suuremmaksi ja voit siirtyä kuvasta toiseen napsauttamalla kunkin kuvan laidassa olevaa nuolta.

Scroll to Top