Search

Kieltopalvelut

Puhelintarjonnan rajoituspalvelu

Kuluttaja voi rajoittaa puhelinmyyntiä soittamalla palvelunumeroon 0600 13404 ma-pe klo 8-18. Puhelun hinta 0,39 €/min+pvm, jonotus on maksuton (huom. palvelunumeroon ei voi soittaa ulkomailta). ASML ei veloita muita maksuja rajoituspalveluun soittajalta. Ainoastaan palveluautomaattiin ilmoitetut rajoitukset kirjautuvat palveluun. Rajoituksen voi tehdä liittymäsopimuksen tehnyt täysi-ikäinen henkilö ja vain henkilökohtaisesti. Alaikäisen tai vajaavaltaisen puolesta rajoituksen tekee huoltaja tai edunvalvoja.
HUOM. Mikäli liittymään johon rajoitus halutaan tehdä on otettu palvelunumeroesto (0600 -alkuiset puhelinnumerot) on rajoitus tehtävä sellaisesta liittymästä, josta voi soittaa palvelunumeroihin.

Rajoitus on kerrallaan voimassa 3 vuotta. Rajoitus viedään rekisteriin välittömästi, sitä ei voi peruuttaa ja se välittyy puhelinmyyntiä harjoittaville yrityksille viikon kuluessa, viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksesta. Palveluun ilmoittautuminen ei estä tarjontaa henkilölle voimassa olevassa asiakassuhteessa olevalta yritykseltä. Lähes kaikki suomalaiset kuluttajille puhelinmyyntiä harjoittavat yritykset käyttävät palvelua, viimeisen kartoituksen mukaan yli 600 yritystä. Palvelu on perustettu 1990-luvulla yhteistyössä viranomaisten kanssa neuvotellen.
Tarkempia tietoja palvelun toiminnasta alla olevasta linkistä:
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Osoitteellisen suoramainonnan rajoituspalvelu – posti-robinson

Nimellä lähetettävää postitse tulevaa suoramarkkinointia voi rajoittaa rekisteröitymällä osoitteellisen suoramainonnan rajoituspalveluun postitoimipaikoista saatavalla lomakkeella. Rajoitus on voimassa 3 vuotta kerrallaan.

KULUTTAJILLE
Palaute tai kysymyksiä rajoituspalvelusta: info@asml.fi

YRITYKSILLE
Puhelintarjonnan rajoituspalvelun ja Osoitteellisen suoramainonnan rajoituspalvelun tietojen suodatuskäyttö kuluttajien rajoitusten huomioimiseksi edellyttää erillistä ASML:ltä hankittavaa lisenssiä.

Lisätiedot ja lisenssihakemukset: info@asml.fi

Scroll to Top