Search

Olemalla oma rento itseni asiakkaat kuuntelevat minua

Juhani Ranta-Knuuttila
A-lehdet

A-lehtiin Alavudelle tulin 7.1.2005, 12 vuotta täynnä ja takana paljon erilaisia kohtaamisia puhelimessa. Luonteeltani olen rauhallinen ja sitkeä, joten moni asiakas on yllättänyt itsensä tilaamalla lehden, jota ei olisi uskonut vielä hetki sitten edes ajattelevansa.

Asiakkaita tulee arvostaa ja kuunnella, mitä heille kuuluu. Monia hauskoja juttutuokioita on vietetty puhelimen ääressä ja samalla tehty kauppaa. Niille, jotka eivät tilaa sillä kertaa, tulee jäädä myös iloinen ja välittävä tunnelma A-lehtien omasta myyntineuvottelijasta.

Aikaisemmin työskentelin roskakuskina 22 vuotta ja viihdyin myös siinä työssä. Minulla onkin tapana aloittaa pitkä kesälomani menemällä apupojaksi roskia kuskaamaan hyvän kaverini avuksi ja seuraksi.

Alussa myyntineuvottelijan työ tuntui vaikealta kuten varmasti useimmasta muustakin aloittelijasta. Luulin saavani jo potkut, kunnes oivalsin, että liika yrittäminen pahentaa tilannetta, mutta olemalla oma rento itseni asiakkaat kuuntelevat minua, jäävät keskustelemaan ja jopa tilaavat.

Työ on haasteellista, mutta kun sen omakseen tuntee, siitä nauttii ja mistä muualta olisin löytänyt yhtä hyvin palkatun työn. Valmennus ja tiedotus kuuluvat työhömme päivittäin, joten on helppo kohdata kaikenlaisia asiakkaita.

Royal Liiga

Viihdyn työssäni. Olen toimiston ja porukan luottohenkilö, joka auttaa aina jokaista tarvittaessa. Monet suhdannevaihtelut kokeneena myyntini on silti vuosi toisen jälkeen huipputasoa, joka vuosi on Royal Liiga, myynnin kärki, ollut tavoitteena ja sinne myös päästy. Olen myös pokannut maan parhaan myyntitittelin ja useita muita palkintoja.

kuva-a-lehdet-Juhani-juttukuva-ASML
 
Olen todellinen jalkapallon ystävä, siksi on upeaa, että palkintomatkat ovat suuntautuneet aina Euroopan maihin jalkapallon suosituimpiin otteluihin. Matkojen ohjelmat muutenkin ovat kokemuksia, joihin ei helposti pääse yksityisesti. Mukana vielä samanhenkiset kaverit, niin onhan se ollut mahtavaa.

Olen toiminut jo jonkin aikaa vuoroesimiehenä, vastaan toimiston toiminnasta ja tapahtumista päivittäin ja myyn itse tietenkin koko ajan. Olen myös ollut toimistomme jäsen vuosia kehitystiimissä, jossa yhdessä muiden toimistojen edustajien kanssa päätämme meitä myyntineuvottelijoita koskevia asioita, mm. palkkausta koskevia ja kehitämme kaikella tapaa toimintaamme yhdessä. Terveisinä kaikille: et voi tietää, miten pärjäät ja miten mahtava työpaikka tämä on ennen kuin itse kokeilet.

Juhani
myyntineuvottelija ja vuoroesimies, Alavus
A-lehdet Oy

Scroll to Top