Search

Aika on kulunut kuin siivillä ja monessa olen saanut olla mukana

Anne Järveläinen
Call Waves

Olen Anne Järveläinen ja työskennellyt Call Wavesilla kohta 7,5 vuotta. Aika on kulunut kuin siivillä ja monessa olen saanut olla mukana.

Toimin myyntineuvottelijana ja pidän työstäni, koska jokainen päivä on erilainen asiakkaiden puolesta. Toiset päivät ovat haasteellisempi mutta siinä onkin tämän työn suola. Projekteja on ollu monenlaisia niin yritysmyyntiä kuin kuluttajamyyntiä.

Työssäni olen kehittynyt alkuvuosistani huimasti. En ollut aiemmin työskennellyt puhelinmyynnin puolella lainkaan, joten ala oli uusi minulle. Niin vain vuodet ovat opettaneet tehtävään. Oma osaaminen on kehittynyt. Siinä on suurena tekijänä ollut hyvä valmennus, joka toimii yrityksessämme hyvin ja saamme olla iloisia siitä, että se meille suodaan.

Työni näen tulevaisuudessa yhä haastellisempana yleisten muutostenkin kannalta. Ihmisten taloudellinen tilanne tulee yhä haastavammaksi, mikä luo osaltaan paineet tämänhetkiseen vakuutusmyyntiin. Toisaalta taas vakuutuksien tarve tulee nousemaan omaan arvoonsa, koska sairaudet yleistyvät koko ajan. Tekniikka tuo myös uusia haasteita työhön.

Scroll to Top