Search

Kohti toimitusjohtajan pallia

Markus Jylänki
mySafety

Markus haki mySafetylle kesätöihin vakuuttavan yrityskuvan ja selkeän rekrytointiprosessin takia. Myynnistä kun on apua alalla kuin alalla, Markus päätti kokeilla myös puhelinmyyntiä. ”Puhelinmyynnillähän on huono maine, joten suhtauduin varauksella työhön. Ennakko-odotukseni kuitenkin murskattiin heti ensimmäisenä päivänä kattavalla ja asiantuntevalla perehdytyksellä”, kertoo Markus. Kesätyöntekijöille on myös tärkeää, että palkka- ja sopimusasiat hoidetaan kunnolla. ”Jo ensimmäisinä viikkoina huomasin, että kyseessä ei ole normaali puhelinmyyntifirma. Yrityksen toimintatavoista huomasi, että täällä tehdään asiat kunnolla”, hän jatkaa.

Palkan lisäksi Markus pitää tärkeänä arvokasta kokemusta. ”Koska olen opiskelujeni loppuvaiheessa, ajattelin etenemismahdollisuuksia, jotka olivat realistia mySafetyllä”, pohtii Markus. Pilke silmäkulmassa Markus kertoi, että hänen kesätyöstä tuli oikea menestystarina – tai hänen sanoin ”jymypaukku” – josta voi kirjoittaa vaikka kokonaisen kirjan. ”Kasvatin henkilökohtaista verkostoani kesän aikana ja mySafetyn erinomaisen työilmapiirin ansiosta sain ikuisia ystäviä. Lyhyessä ajassa esimiehet huomasivat potentiaalini ja etenin kuin raketti kohti yrityksen korkeinta huippua, toimitusjohtajan pallia”, naurahtaa nykyisin 15-20 myyjän tiimin Sales Leaderinä toimiva Markus, ja jatkaa: ”En ole siellä vielä, mutta mySafety inspiroi minua yrityksenä. Isona minusta tulee vielä ison yrityksen toimitusjohtaja.”

Palattuaan takaisin maan pinnalle Markus totesi rohkaisevasti: ”Puhelinmyyntikin on työ siinä missä muutkin työt. Se voi parhaimmillaan avata uralla täysin uusia ovia, joista ei tiennyt koskaan haaveilevansa. Ainakin mySafetyllä koen työn miellekkääksi ja palkitsevaksi, ja se tukee elämänhallintaani.”

Scroll to Top