Search

Oma asenne, sisukkuus ja tahtotila ratkaisevat tuloksen

Sari
A-lehdet

Aloitin osa-aikaisena myyntineuvottelijana 1.12.2006 ja nyt on yli 10 vuotta täynnä! Koulutukseltani olen julkishallinnon merkonomi. Olen aiemmin työskennellyt erilaisissa työtehtävissä toimistovirkailijana ja osastoavustajana niin valtion kuin kunnankin puolella. Olin Kauppalehdessä myyntineuvottelijana, kun kuulin silloiselta työnantajaltani A-lehdistä. Hain osa-aikaista myyntineuvottelijan paikkaa Nokialta ja totesin, että A-lehdet maksaa todella hyvää palkkaa ja on luotettava sekä reilu työnantaja. Hetken kuluttua päätinkin jatkaa myyntineuvottelijan työtä kokoaikaisena.

Voin suunnitella työtunnit oman jaksamiseni ja terveydentilan mukaan

Minusta tuli aika pian toimistoni vuorovastaava ja kehitystiimin jäsen. Arvostan kovasti näitä vastuutehtäviä ja toimin niissä useiden vuosien ajan. Monena vuonna myyntini on ollut niin iso, että olen saavuttanut Royal Liigan, huippumyyjien, myyntitavoitteen. Olen ollut mukana hauskoilla palkintomatkoilla, jotka ovat suuntautuneet Euroopan metropoleihin, kuten Madridiin, Ateenaan, Milanoon, Roomaan ja Barcelonaan.

kuva-a-lehdet-rpt-Sari_ASML.jpgTällä hetkellä toimin terveydellisistä syistä osa-aikaisena myyntineuvottelijana. Voin suunnitella työtunnit oman jaksamiseni ja terveydentilan mukaan.

Olen luonteeltani iloinen, energinen, sanavalmis ja porukan positiivari. Viihdyn työssäni todella hyvin ja voimanlähteeni työssä ovat toimiston hyvä yhteishenki, mahtavat työkaverit ja työntekijöistään huolehtivat esimiehet sekä iso ja vakavarainen yritys.

Arvostan työnantajaa ja työtäni todella paljon ja sanonkin aina ylpeänä olevani A-lehdissä myyntineuvottelijana. Minä myyn huipputuotteita suoraan kustantajalta kivoille omille asiakkaille!

Myynnissä kaikki on itsestä kiinni: oma asenne, sisukkuus ja tahtotila, ne ratkaisevat tuloksen. Minä suosittelen A-lehtiä, toivon, että saamme lisää upeita työkavereita.

Sari, A-lehdet Oy, myyntineuvottelija, Nokia

Scroll to Top