Search

Toimeksiantajan käyntikortti

Riitta Lappalainen
Communicare Finland

Olen Riitta Lappalainen ja työskennellyt myyntineuvottelijana Contact Center -toimialalla vuodesta 2003 lähtien. Työvuosia alalla on jo takana yli 13.

Työskentelen Communicare Finland Oy:ssä, jossa aloitin työt vuonna 2014 heti, kun yrityksen kahdeksas toimisto Lapinlahdelle ja kotipaikkakunnalleni perustettiin. Tunsin yrityksen perustajat jo aikaisemmasta työelämästä ja sain heiltä mahdollisuuden hakea Communicarelle. Työssäni olen viihtynyt erittäin hyvin. Telemarkkinoijan työtehtävä on minulle sopivan haasteellinen. Saan kohdata erilaisia ihmisiä ja tehdä työtä eri toimeksiantajille.

Toimeksiantajan käyntikortti

Telemarkkinointityö – tai kuten yleisemmin puhutaan puhelinmyyntityö – on työtä siinä missä muukin toimistotyö, jossa kohtaan toisen ihmisen puhelimen välityksessä. Toimimme puhelussa toimeksiantajayrityksemme ”käyntikorttina” sekä asiantuntijaroolissa – ja meillä on aina joku tärkeä syy soittoomme (kampanjaviesti) esitellä myytävä tuote.

kuva-rpt-communicare-riittaVastaanotto on yleisellä tasolla hyvin myönteistä. Moni soittoomme vastannut ihminen kokee aidosti saaneensa myöskin parhaan mahdollisen tarjouksen tuotteesta tai palvelusta, koska puhelintarjouksessa huomionarvoa nostetaan yleensä aina upealla kampanjatarjouksella, ja asiakas tekee valinnan.
Contact Center -työ on monipuolista. Voin työskennellä keskittymällä yhteen tiettyyn kampanjaprojektiin tai tehdä työvuoron aikana useampaa kampanjaa. Kontaktoin pääsääntöisesti kotitalouksia, joille myyn henkilövakuutuksia. Lisäksi työnkuvaani kuuluu eri toimeksiantajien myynti ja asiakkuuksien hoito sekä asiakaspalvelua.

Kontaktit teen nykyaikaisella soittojärjestelmällä ja puhelun palaute kirjataan myöskin tähän järjestelmään, joten tehtävieni hoito on sopivasti automatisoitu. Viihdyn työssäni erittäin hyvin ja voin suositella Contact Center -työtä kaikille henkilöille, jotka ovat aktiivisia, oma-aloitteisia ja tykkäävät haasteista.

Terveisin,

Riitta Lappalainen

Scroll to Top