Search

Töihin on mukava tulla, töissä on mukava olla

Eila Laasonen
DNA Kauppa

Olen Eila Laasonen 60 vuotta ja työpaikkani on DNA Puhelinpalvelukeskus Kuopio. Aloitin heinäkuussa 2009, joten takana on jo 7,5 vuotta puhelinmyynnissä. Tähän ikään mennessä työhistoriani on pitkä, yli 30 vuotta kaikkiaan. Pisimpään olin K-Supermarketissa, 24 vuotta kassalla ja asiakaspalvelutehtävissä sekä konttorissa. Työ loppui keväällä 2008 ja olin uusien tuulien edessä.

Opiskelin metallialalla, mutta töitä ei löytynyt, joten päädyin haastatteluun DNA:lle. Ilokseni sain työn ja sillä tiellä ollaan. Aiemmasta asiakaspalvelutyöstä on ollut hyötyä myös puhelinmyynnissä, asiakkaat vain ovat “luurin” toisessa päässä.

Hyvä yhteishenki ja lupsakka meininki

Joka päivä on erilainen, koska jokainen puhelu on uuden asiakkaan kohtaaminen. Projektien vaihtuessa puhelunrunko muuttuu. Haasteet ovat kasvaneet, uusia tuotteita ja palveluja on tullut paljon vuosien varrella. Puhelimet, tabletit ja nettilaitteet kehittyvät huimaa vauhtia. Saamme asiantuntevaa koulutusta yhteistyökumppaneilta ja laitevalmistajilta.

Saan työskennellä itseäni nuoremmassa työporukassa, ja se on mukavaa. Meillä on hyvä yhteishenki ja savolainen lupsakka meininki! Esimiehet auttavat ja neuvovat myynnin kiemuroissa meitä konkareita ja uraansa aloittelevia myyjiä asiantuntemuksella. Työ on siisti sisätyö ja säännöllinen työaika on kahdessa vuorossa. Lisäksi on hyvät henkilökuntaedut tuotteista ja laitteista sekä motivoiva palkkaus. Erilaiset myyntikilpailut sekä valtakunnalliset että paikalliset hyvine palkintoineen motivoivat myös kehittymään myynnissä.

Töihin on mukava tulla, töissä on mukava olla, töistä on mukava mennä kotiin ja harrastuksiin. Lomat ne vasta mukavia ovatkin! Tervetuloa puhelinmyyjäksi, se on oikeaa työtä ja palkitsee monella tavalla!

Scroll to Top