Search

Osaaminen tuo onnistumisia

Elina Myllyniemi
Gainer
Silloin tietää tehneensä hyvät kaupat, kun saa positiivista palautetta ja asiakas on tyytyväinen!
Ritva Pakkanen
Gainer
Puhelintyössä pitää pysyä jatkuvasti skarppina ja energisenä. Huolta kunnostaan ja jaksamisestaan Ritva suosittelee pitämään yllä säännöllisellä liikunnalla ja hän kertookin arvostavansa sitä, että työantaja tukee liikunnan harrastamista.
Ritva Tiikkainen
Moment Group
Minulle sopii, että on vuoroin asiakaspalvelua, jossa saan ratkoa asiakkaiden ongelmia ja vuoroin myyntiä. Pääsen näkemään paremmin kokonaisuuden ja asiakkaan saappaisiinkin on helpompi hypätä.
Juhani Ranta-Knuuttila
A-lehdet
Viihdyn työssäni. Olen toimiston ja porukan luottohenkilö, joka auttaa aina jokaista tarvittaessa.
Riitta Lappalainen
Communicare Finland
Telemarkkinointi - tai kuten yleisemmin puhutaan puhelinmyynti – on työtä siinä missä muukin toimistotyö, jossa kohtaan toisen ihmisen puhelimen välityksessä. Toimimme puhelussa toimeksiantajayrityksemme ”käyntikorttina” ja asiantuntijaroolissa
Anne Järveläinen
Call Waves
Työssäni olen kehittynyt alkuvuosistani huimasti. En ollut aiemmin työskennellyt puhelinmyynnin puolella lainkaan, joten ala oli uusi minulle. Niin vain vuodet ovat opettaneet tehtävään.
Eila Laasonen
DNA Kauppa
Saan työskennellä itseäni nuoremmassa työporukassa, ja se on mukavaa. Meillä on hyvä yhteishenki ja savolainen lupsakka meininki! Esimiehet auttavat ja neuvovat myynnin kiemuroissa meitä konkareita ja uraansa aloittelevia myyjiä asiantuntemuksella.
Tuula Kuusikko
Suomen Telecenter
Välillä palaute langan toisessa päässä on positiivista ja välillä negatiivista. Molempia tarvitaan, jotta voi kehittyä. Tunteet saavat näkyä, eikä epämukavuusalueille astumista saa pelätä
Sari
A-lehdet
Monena vuonna myyntini on ollut niin iso, että olen saavuttanut Royal Liigan, huippumyyjien, myyntitavoitteen. Olen ollut mukana hauskoilla palkintomatkoilla, jotka ovat suuntautuneet Euroopan metropoleihin, kuten Madridiin, Ateenaan, Milanoon, Roomaan ja Barcelonaan.
Laila Repo
Moment Group
Yli 11 vuotta telemarkkinoinnissa työskennellyt Laila Repo tietää kansankielisesti ”puhelinmyynnistä” enemmän kuin moni alalle tuleva keltanokka. Työnkuva ei ole Lailan kertoman mukaan paljoa muuttunut vuosien saatossa, mutta myytävät tuotteet ovat.
Elmeri Kekkonen
mySafety
Usein asiakas oli myös selvästi innoissaan tuotteesta. Silloin jäi itsellekin sellainen olo, että oli auttanut asiakasta – ja se vasta olikin palkitsevaa!
Taavi
Midas Touch
Voin suositella myyntineuvottelijan työtä muillekin nuorille. On mukavaa, kun saa jutella erilaisten ihmisten kanssa. Pitää kuitenkin muistaa, että linjan toisessakin päässä on ihminen. Joskus asiakas voi ”lyödä luurin korvaan”, mutta sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Pitää vain pysyä positiivisena ja jatkaa soittamista.
Janika Reunanen
A-lehdet
Olin kaksi kuukautta kesätöissä A-lehdillä puhelinmyyntityön parissa. Puhelinmyynti on ehdottomasti sellainen työ mikä jokaisen pitäisi kokea. Jokainen päivä on eri tavoin haastava. Jos myynti ei sujunut, sain paljon tukea ja tsemppiä työkavereiltani, joten yhtenäkään päivänä en lannistunut enkä luovuttanut.
Kristina, Midas Touch
Tulin Midas Touch Oy:n Iisalmen toimipisteeseen ensimmäistä kertaa kesätöihin vuonna 2012. Aikaisemmin en ollut koskaan työskennellyt myyntineuvottelija ja pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan taitojani luontaistuotteiden parissa. Pidin Midaksella työskentelystä, joten menin sitten seuraavanakin kesänä kesätöihin. Nyt olen kaiken kaikkiaan ollut Midaksella jo viisi kesää.
Juuso Lahtinen
Gainer
Varmasti kaikkien mielestä työssä tärkeää on se, että pystyy nauttimaan siitä ja aamulla herätessä ei ensimmäisenä kiroa lähtöä töihin. Gainer työpaikkana on mahtava, siellä työntekijöistä huolehditaan ja kannustetaan erilaisten palkintojen avulla, mikä luo työntekijöille kilpailuviettiä ja siten lisää myös yrityksen menestystä.
Markus Jylänki
mySafety
Puhelinmyyntikin on työ siinä missä muutkin työt. Se voi parhaimmillaan avata uralla täysin uusia ovia, joista ei tiennyt koskaan haaveilevansa. Ainakin mySafetyllä koen työn miellekkääksi ja palkitsevaksi, ja se tukee elämänhallintaani.
Iiro Nissinen
Suomen Telecenter
Kesä 2016 sujui odotusten mukaisesti. ”Kauppaa tuli, kuten olin etukäteen suunnitellutkin ja sain tehtyä ne tulokset mitä tulin tekemään”, Iiro summaa. Iiro muistelee hyvillä mielin tämän kertaista aikaa Suomen Telecenterillä. ”Mitään erityisiä kommelluksia tai sattumuksia ei varsinaisesti tule mieleen”, Iiro toteaa ja jatkaa pilke silmäkulmassa: ”Johtuu luultavasti siitä, että arki STC:llä on yhtä kommellusta ja naurua täynnä.”
Scroll to Top